Call centar +381 11 3949 212+381 65 3949 212+381 64 3949 210
 
Stalne AKCIJE!
Sigurno najbolje cene.
 
BRZA DOSTAVA
Svih naših proizvoda na vašu adresu.
 
SVAKI NAŠ KUPAC
Je naš poklon. Mi postojimo VAS radi.

O nama

AQUATECbazeni.rs je internet prodavnica bazena i bazenske opreme na teritoriji Srbije. 

+381 11 3949212

+381 65 3949212


Ovom delatnoscu bavimo se od 2002. godine kao direktni ili podizvodjaci tako da iza nas postoji preko sto izgradjenih bazena, hidromasaznih kada, sauna kako javnih tako i privatnih. 

Bavimo se prodajom bazenske tehnike, projektovanjem elektro-masinskih instalacija, montažom, opremanjem, ugradnjom, servisiranjem i održavanjem bazena, sauna, fitnesa. 

Prodajemo sve vrste mozaik-keramike kao i CH Spanski fiting. 

Takođe, vršimo održavanje vode u bazenima, bazenskim hemikalijama. Pored koriscenja hemikalija u saradnji sa Srpskom Akademijom nauka i tehnoloskim institutom Srbije bavimo se prirodnim preciscavanjem voda (elektrolizom) kako za bazene I hidro-masazne kade tako i pijacih i komunalnih voda. Pored bazena bavimo se prodajom i ugradnjom finskih sauna, po vašoj zelji i meri vašeg prostora.

Saune radimo od najkvalitetnijeg drveta finske omorike, belog bora, africkog abasija. Takođe, ugrađujemo saunsku opremu po vasoj želji (inox-peći, sa mehaničkom ili digitalnom komandom, saunske opreme-kutlača, vedro, higro-termometar, peščani sat, mirisljave esencije). Kod nas možete komadno kupiti svu opremu za saunu,od lamperije za kućicu saune, abasi drveta za klupe, saunskih lampi, vulkanskog kamena, saunskih vrata, i to sve u više modela i raznih opcija drveta. Pored sauna I bazenske tehnike na lageru posedujemo americke hidro-masazne kade za kucnu i javnu upotrebu koje takodje mozete pogledati u nasem salonu. 
Spremni smo da u svakom trenutku isporučimo bilo koji deo opreme neophodan za izgradnju privatnog ili javnog bazena kao i Wellness i SPA centra, kako bi ustedeli vase vreme a vreme je novac.